Inspiratie: Beleving

Scroll en klik door de foto's en bekijk welke combinaties er mogelijk zijn.
Laat u inspireren!

Sfeer en structuur bij ProWonen

De nieuwbouwwijk Schollenkamp in Borculo, gemeente Berkelland, krijgt sfeer door de kleurrijke bestrating van rood en zwart genuanceerde, kleurvaste betonstraatstenen met een uitgewassen deklaag. De keuze voor het bestratingproduct is afkomstig van de gemeente die het een mooie steen vond om de beoogde sfeer te creëren. Lees meer over dit werk op onze projectenpagina.


Duracolor® siert Gedempte Steenwijkerdiep

Met gebruikmaking van 100% kleurvaste natuurproducten, is bijna tien jaar later het resultaat verbluffend. Waar de trottoirs voorzien werden van 30x30 tegels met een fijne grijze deklaag, werden de rijbanen uitgevoerd in dikformaat betonstraatstenen in de kleuren rood-bruin (terracotta) en geel.Lees meer over dit werk op onze projectenpagina.


Centrumplan Emmen

Op dit moment is De Roo Wegenbouw volop bezig met de herinrichting van het hart van Emmen. De Wilhelminastraat is inmiddels gereed en biedt geeft als een goed beeld van het beoogde straatbeeld. Gemeentelijk ontwerper stedelijk gebied Gerolf Menzo en verkeersdeskundige Patrick Mink leggen de visie uit. “Inwoners bleken niet een goed veiligheidsgevoel te hebben. Ons doel was met een betere inrichting de snelheid naar beneden te brengen. Zo hebben we de rijbaan optisch smaller gemaakt door een middenstreep van rode gewassen waalformaten aan te brengen.” De rode kleur komt terug in de trottoirs. Lees ook het interessante artikel in Straatbeeld of bezoek de projectpagina.


Molukse wijk Wierden

Met 50x50x20 traptreden in de exclusieve Novacolor® Torino werd de Molukse wijk in Wierden opnieuw ingericht. De bestrating betreft Duracolor® Sierra Nevada in dikformaat. De trottoirs werden uitgerust met BSV-dubbel-dubbelklinkers® in Novacolor Palermo. Moes Infra uit Rijssen nam het straatwerk voor haar rekening, de materialen waren afkomstig van v.d. Bosch Beton uit Almelo. Meer over dit project.


Dorpshuis "de Wanne" te Wanneperveen

Dorpshuis De Wanne in Wanneperveen, gemeente Steenwijkerland, heeft Novacolor® bestrating gekregen. Het werk werd gemaakt door Van Dijk uit Genemuiden. Novacolor® Modena en Venezia leveren in combinatie met zwarte Basaltic® Structuur banden een mooi effect. Spelen op een kleurig plein, parkeren op een overzichtelijke parkeerplaats. Natuurlijk kleurvaste stenen, in combinatie met strakke lijnen. Meer over dit project.


Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo