Concept: Ecoton® duurzaam verantwoorde projecten

v.d. Bosch Beton* b.v. is erin geslaagd om op basis van betongranulaat (gebroken puin) bestratingsmatrialen te produceren die voldoen aan de strenge eisen van de KOMO-certificatie. Het gaat daarbij zowel om betontegels, banden als klinkers. 

Ecoton® duurzaam verantwoorde projecten

Concept: Ecoton® duurzaam verantwoorde projecten + hergebruik van bouwmaterialen + gecertificeerd door Stichting Milieukeur® + leverbaar in vele producten

Ecoton® Milieukeur®v.d. Bosch Beton* b.v. is erin geslaagd om op basis van betongranulaat (gebroken puin) bestratingsmatrialen te produceren die voldoen aan de strenge eisen van de KOMO-certificatie. Het gaat daarbij zowel om betontegels, banden als klinkers. Deze betonproducten worden geleverd onder de naam Ecoton®, wat staat voor Economisch en Ecologisch beton. Meer informatie vindt u via Stichting Milieukeur® (SMK).

Naar de website van SMK

 

In overleg kunnen vrijwel alle producten (met uitzondering van hulpstukken) van v.d. Bosch Beton* b.v. op basis van betongranulaat worden geproduceerd. U draagt op die manier een belangrijk "steentje" bij aan het milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en uiterlijk. Door toepassing van een nieuwe deklaag zijn Ecoton® producten qua uiterlijk volledig identiek aan normale bestratingsmaterialen.

Ecoton® Milieukeur:
10% vervanging van de grove toeslag bij betonstraatstenen en betonbanden en 25% bij betontegels en grasbeton door betongranulaat.

Ecoton® Milieukeur "Plus":
50% vervanging van de grove toeslag door betongranulaat.

Ecoton® illustratie

 

Certificaten
Producten die geleverd worden voldoen aan de eisen van Stichting Milieukeur®.

Download bijbehorende certificaten

 

KOMO-certificaat betonstraatstenen (Almelo)  KOMO-certificaat betonstraatstenen (Almelo)



Producten (0)

Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo