Inspiratie: Concepten

Onze producten worden uitwikkeld vanuit een bepaalde filosofie. Op basis van innovatie en jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw vraag te beantwoorden met verschillende concepten. Graag lichten wij deze toe.

TREFWOORDEN   
app
AquaBASE
bermen
betonstraatstenen
co2
duurzaam
ecologisch
ecoton
geluidsoverlast
geopolymeren
grasbeton
groen
hemelwater
industrie
kleurvast
milieukeur
nostalgisch
ongevallen
onkruidvrij
parkeren
productinformatie
recycling
reduton
reflectie
sterk verband
stil
uitstraling
veiligheid
waterbuffering
waterdoorlatend
waterpasserend

Durasilent®

Concept: Durasilent® + geluidsreducerend + 100% natuurlijk kleurvast + voldoet aan C-wegdek lijst

Omdat geluidsoverlast een steeds belangrijker afwegingspunt wordt bij het bepalen van bestrating, maar ook het esthetische aspect belangrijk blijft, ontwikkelde v.d. Bosch Beton* de DuraSilent® . Een steen met een gemiddelde geluidsreductie 0,9 db(A) ten opzichte van Dicht Asfalt Beton bij 50 km/h. Verkrijgbaar in zes tinten, die niet van kleur verschieten. DuraSilent® is opgenomen op de C-wegdek lijst.

Stille stenen openen nieuwe wegen...


MEER
Lumencolor®

Concept: Lumencolor® + reflecterende banden + veiligheidsgevoel + meer zicht met minder licht

Doorontwikkeling van decennia kwaliteit. Reeds tientallen jaren levert v.d. Bosch Beton* reflecterende banden. De uit natuurlijke gesteenten vervaardigde banden zijn niet alleen kleurvast, maar bezorgen de weggebruiker een veilig gevoel.


MEER
Groene parkeerplaatsen

Concept: Groene parkeerplaatsen + duurzame hemelwaterafvoer + makkelijk begaanbaar + voorzien van gras of split

Grasbeton is al lang niet meer het "standaard" betonblok langs het asfalt. Dankzij de introductie van Grassplittegels® en Grasverbandtegels® kunnen parkeerplaatsen een groen karakter behouden. Hemelwater wordt ter plaatse verwerkt en de omgeving met respect behandeld.


MEER
Minder eenzijdige ongevallen

Concept: Minder eenzijdige ongevallen + daling eenzijdige ongevallen + veiligheidsgevoel + cradle-to-cradle

Circa 35% van de ongevallen zijn éénzijdige bermongevallen. Een bestuurder verliest de macht over het stuur als hij met één wiel in de berm komt. De schrik en stuurcorrectie doen de automobilist rechts en vaak zelfs links van de weg tegen een boom of tegenligger eindigen.


MEER
Hemelwater beheersbaar met Ecodrain® en Ecopass®

Concept: Hemelwater beheersbaar met Ecodrain® en Ecopass® + hemelwater ter plaatse infiltreren + duurzaam bouwen + hoge capaciteit

De afkoppeling van hemelwater vormt een centraal thema bij projecten. Ecodrain® waterdoorlatende en Ecopass® waterpasserende bestrating van v.d. Bosch Beton biedt twee oplossingen voor deze ecologische uitdaging. De infiltratiewaardes van beide systemen zijn hoog en voldoen ruimschoots aan de in Nederland en Duitsland geldende waarden.


MEER
Onkruidvrije bestrating dankzij Voegsteen en Voegtegel

Concept: Onkruidvrije bestrating dankzij Voegsteen en Voegtegel + ecologische onkruidbestrijding + zonder gif of gasbranders + strakke (kleurvaste) deklaag

Op onkruid zit niemand te wachten. Verloedering van de omgeving begint voor veel bewoners en weggebruikers bij gras op plaatsen waar het niet hoort. 


MEER
Sterk in vierzijdig verband met Sinusprofielstenen

Concept: Sterk in vierzijdig verband met Sinusprofielstenen + vierzijdig i.p.v. tweezijdig verband + machinale verwerking mogelijk + fijne (kleurvaste) deklaag

Verbandstenen zorgen voor een sterk oppervlak. Gangbare oplossingen bieden een tweezijdig verband. Sinusprofielklinker® echter ligt in vierzijdig verband. Een klein detail wellicht, maar wel de garantie dat het terrein tot in lengte van jaren sterk en vlak blijft.


MEER
Authentieke bestrating met Nostalgica®

Concept: Authentieke bestrating met Nostalgica® + 100% natuurlijk kleurvast + strakke deklaag + het duurzame alternatief

Betonstraatstenen zijn de meeste duurzame bestrating. Kiest u voor super kleurvast, dan komt u niet meer automatisch terecht bij gebakken klinkers. v.d. Bosch Beton* brengt met de Nostalgica® serie een product op de markt, dat er over jaren en jaren nog steeds goed uit ziet. De hang naar kleuren en kwaliteit van vroeger, wordt met Nostalgica® een verantwoorde keuze.


MEER
Ecoton® duurzaam verantwoorde projecten

Concept: Ecoton® duurzaam verantwoorde projecten + hergebruik van bouwmaterialen + gecertificeerd door Stichting Milieukeur® + leverbaar in vele producten

v.d. Bosch Beton* b.v. is erin geslaagd om op basis van betongranulaat (gebroken puin) bestratingsmatrialen te produceren die voldoen aan de strenge eisen van de KOMO-certificatie. Het gaat daarbij zowel om betontegels, banden als klinkers. 


MEER
Download onze app

Concept: Download onze app + producten, projecten en meer + verpakkingsoverzicht op uw smartphone + altijd up-to-date

Met de app van v.d. Bosch Beton maakt u van uw smartsphone een complete productcatalogus. Het bekende verpakkingsboekje is nu digitaal beschikbaar en belangrijk: altijd up-to-date!


MEER
Reduton®

Concept: Reduton® + cementloos beton + CO2-reductie + geopolymeren vervangt cement

v.d. Bosch Beton* b.v. vervangt in haar Reduton® producten de gebruikelijke cement door geopolymeren met behulp van de SQAPE technologie.


MEER
AquaBASE - de stabiele basis voor waterbuffering

Concept: AquaBASE - de stabiele basis voor waterbuffering + de stabiele basis voor waterbuffering + unieke treden + doordacht plan

AquaBASE, door hemelwater slim verbonden.


MEER
Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo