Weblinks

Aanvullende informatie over beton, de bestratingsbranche, DUBOkeur® en nog meer, vindt u door op één van de onderstaande links te klikken.

BFBN

BFBN

De BFBN is de werkgeversvereniging van de betonproductenindustrie. Deze bedrijfstak is de grootste toeleverancier voor de bouw. De ruim 200 aangesloten betonfabrieken vervaardigen een breed scala aan producten: van straatsteen tot brugligger, van heipaal tot dakpan.

BFBN

 

Dubokeur

Duurzaam Bouwen

De overheid heeft zichzelf verplicht duurzaam in te kopen. De betonindustrie loopt voorop als het gaat om duurzaam bouwen. Als innoverende producent, heeft v.d. Bosch Beton® sinds september 2008 DUBOkeur®. Beton als meest duurzame bestrating dus. Klik hier voor onze pagina's over duurzaam bouwen.

DUBOkeur®

 

Stichting Milieukeur®

Stichting Milieukeur®

Steeds meer ondernemingen laten zien dat 'duurzaamheid' voor hen meer is dan alleen het bouwen aan een gezonde financiële basis. Naast "profit" vormen "people" en "planet" belangrijke drijfveren. Die trend zet door, ondanks de economische tegenwind van de afgelopen jaren.

Stichting Milieukeur®

 

BetonPlaza

Beton Plaza

Betonplaza vormt het platform binnen de prefab betonindustrie. Iedereen die kennis wil maken met de meest voorkomende betonproducten en hun toepassingen in diverse branches is op deze site aan het juiste adres.

Betonplaza

 

Straategie

Straategie

Straategie.nl is een initiatief waarbij 25 vooraanstaande producenten van betonnen bestratingsmaterialen en straataankleding zijn aangesloten.

Straategie.nl

 

KOMO en CE-markering

KOMO en CE-markering

Wanneer heeft u CE-markering nodig en wanneer KOMO? Wat is het verschil tussen beide. Deze website geeft het antwoord op deze vragen.

KOMO en CE-markering

 

Klantenservice & afroepen
tel. 0546 488 810
fax 0546 488 820
klantenservice,vdboschbeton,nl
       Algemeen & verkoop
tel. 0546 488 555
fax 0546 488 566
info,vdboschbeton,nl
       Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo