0546 488 555
Print deze pagina

De filosofie achter AquaBASE is ontstaan vanuit een omgekeerde probleemstelling. Hemelwater is niet het probleem, maar onderdeel van de oplossing. Ecopass® waterpasserende stenen van v.d. Bosch Beton vormen de elementenverharding die het AquaBASE systeem complementeren.

Stabiele basis

Dankzij TenCate Accorder®, een innovatie van TenCate Geosynthetics, biedt AquaBASE een sterkere fundatie dan vergelijkbare systemen. De stabiele basis van AquaBASE wordt gevormd door dankzij de honingraatvormige pockets in het geotextiel van TenCate.

Meer weten over AquaBASE?

Ga naar de speciale website op www.aquabase.info voor uitgebreide informatie. Uiteraard leggen wij uu ook graag in 30 minuten uit wat AquaBASE voor uw project kan betekenen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

De systeemvulling die bij AquaBASE wordt toegepast is de EcoBASE A5 8/32 mm van Rotim. Bij het bepalen van de benodigde laagdikte van het systeem wordt rekening gehouden met de plaatselijke omstandigheden, de wensen van de opdrachtgever en de daar uit voortvloeiende engineering.

Ecopass® waterpasserende bestrating

Ecopass® waterpasserende stenen van v.d. Bosch Beton vormen de elementenverharding die het AquaBASE systeem complementeren. Kenmerkend voor Ecopass® zijn de afstandhouders van 4 mm. die zorgen voor een snelle afwatering naar de buffer. Daarnaast houden deze afstandhouders de EcoBASE C1 voegvulling op de plaats.

Goed doordacht plan

Een goed werkend systeem combineert sterke producteigenschappen met reken- en denkwerk. Tauw geldt internationaal als expert op gebied van waterbeheersing en klimaatadaptatie. Vanuit uw idee of probleemstelling volgt een doordacht plan.

Kennisbank

Meer weten over duurzame infiltratie van hemelwater of over hittestress? Lees verder op de speciale website van AquaBASE, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en bezoek in de tussentijd onze kennisbank.

Algemeen & verkoop
0546 488 555
info@vdboschbeton.nl

Klantenservice & afroepen
0546 488 810
klantenservice@vdboschbeton.nl

Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo