0546 488 555

Vacature allround medewerker Vriezenveen

Voor onze locatie in Vriezenveen is v.d. Bosch Beton op zoek naar allround medewerker.

Vacature allround medewerker Vriezenveen

Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren op onze locatie in Vriezenveen.
Dit kan variëren tussen het opruimen van de werkplaatsen tot aan pakkettering en/of heftruckwerkzaamheden. Je ziet het werk liggen en draait nergens je hand voor om. Je helpt afhaalklanten met het laden van hun producten maar springt ook bij in de fabriek als een collega je nodig is. Hierdoor is het handig om enige technische kennis te bezitten. Je bent niet bang om vies te worden en vind het leuk om elke dag iets bij te leren.

Kwalificaties en vereisten:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je werkt altijd veilig
  • Beheersing Nederlandse taal
  • Je kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken
  • Een geldig heftruckcertificaat en/of heftruckervaring

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij zijn een ruim 100 jarig bestaand familiebedrijf. De lijnen zijn kort. Bij v.d. Bosch Beton b.v. produceren en verkopen wij bestratingsmaterialen voor de professionele markt. Je komt terecht in een gezellige, eerlijke maar hardwerkende omgeving. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of je ambities uit te spreken. Wij sluiten twee keer per jaar samen af met een vakantieborrel en hebben een personeelsvereniging die een aantal keer per jaar gezellige uitjes organiseert om ook eens op een andere manier met je collega’s te kunnen communiceren.

Naast alle bijkomende voordelen heb je ook nog recht op een marktconform salaris op basis van een fulltime functie afhankelijk van kennis en kunde, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3,5%. Je werkt 4 dagen in de week met een roulerende vrije dag, op werktijden van 07:00 uur t/m 17:15 uur.

Kortom: heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan snel je CV met motivatie op naar estaman@vdboschbeton.nl

Algemeen & verkoop
0546 488 555
info@vdboschbeton.nl

Klantenservice & afroepen
0546 488 810
klantenservice@vdboschbeton.nl

Hoofdkantoor Almelo
Wentholtweg 6
Postbus 52
7600 AB Almelo